FCH vs. GRA

Om FCH

Välkommen till FC Helsingborg, Skånes lag i Superligan.

Vi i FC Helsingborg fortsätter vår resa mot vårt utsatta mål: klubbens första SM-guld. För att nå våra målsättningar i föreningen måste vi agera professionellt där varje sponsor, spelare, supporter samt alla inom organisationen är otroligt viktig för oss. Vår förhoppning är att du ser oss som en naturlig, affärsmässig och långsiktig partner.

Helsingborg Arena är en härlig arena med alla möjligheter. Arenan stod klar 30 november 2012 vilket har blivit ett stort lyft för oss som förening och inte minst för dig som samarbetspartner. Tekniken är i framkant med möjlighet till rörlig exponering. Publikkapaciteten i nya arenan är 4 800 åskådare.

En verksamhet som vår, med satsning på att bli världsledande inom innebandyn och med ett stort ansvar för våra ungdomar, leder till stora möjligheter. Därför vänder vi oss till er företagare för att erbjuda ett spännande och långsiktigt samarbete med vår idrottsförening FC Helsingborg. Att samarbeta med oss är ett win-win upplägg där ni som företagare dels får chansen att synas tillsammans med oss, samt väcka intresset för ert företag och dess produkter. Omvänt får vi den unika möjligheten att samarbeta med ert företag där ni blir inbjudna att delta i våra aktiviteter och matcher.